Meny

Babysim

Kursinformation

Aktuella kurser i babysim  

  • Vecka 43, 8-veckorskurs: Anmälan via webben öppnar 12 oktober 2020 kl. 08:00.

TILL ANMÄLAN

För att minska risken för smittspridning av covid -19 är kurserna endast för en baby och en vuxen. 

 

Kursavgift

  • 1000kr för 10 gånger
  • 800kr för 8 gånger

 

Babysim Nybörjare

Förkunskap: Ingen förkunskap krävs. Vänder sig till barn från 4 månaders ålder.    
Mål: Skapa en god vattentrygghet både hos barn och förälder.  
  
Undervisningen är kravlös och individen bestämmer utvecklinstakten. Den röda tråden som går genom samtliga grupper är kunskapsbeviset doppingen och ledorden vattentrygghet, vattensäkerhet och simkunnighet. Genom lek och inspirerande instruktörer arbetar vi oss fram och lär känna miljön samt fånga upp intresset för vatten. Samspelet mellan förälder och barn främjas, därför har vi en rekommenderad ålder på 4 månader.

 

Babysim Fortsättning 1 och 2    

Förkunskap: Kursen är en påbyggnad av Babysim Nybörjare/Fortsättning1 men är även ett  alternativ för äldre bäbisar som inte gått på babysim tidigare.     
Mål: Vi utvecklar och ökar antalet övningar från babysim Nyb/Fortsättning 1 utifrån barnens förkunskaper och ålder. Även här jobbar vi vidare med den röda    
tråden där lek och inspirerande instruktörer vägleder er vidare med orden vattentrygghet, vattensäkerhet och simkunnighet i fokus.       

 

Bra att veta 

Området kring Kalmar Sportcenter har många intressenter. Kom i god tid ifall du får leta efter parkeringsplats. Går du med barnvagn så finns det parkering och möjlighet att låsa fast den inne i simhallens foajé. Ta med cykellås till vagnen. 

I vår shop finns ett brett sortiment av badkläder till både baby, barn och vuxen. Shopen ligger i anslutning till vår reception. Hänglås till skåpen finns att hyra för kontanter alternativt att köpa i vår reception.

I omklädningsrummen finns skötbord, madrass och barnstolar att låna. Ta däremot med många handdukar och mat till barnet.