Meny

Omklädningsrum

På äventyrsbadet finns det flera möjligheter gällande omklädning, exempelvis kan "flexomklädningsrum" bokas.

 

Omklädningsrum

Omklädningsrummen på Äventyrsbadet är uppdelade för herr och dam och innehar skåp som går att låsa med hänglås (se information längre ner). Det finns väggfasta hårtorkar, barnstolar och skötbord. Det finns också skorhorn vid entren, "tossor" att sätta på skorna när vädret kräver och bänkar vid skåpen.

 

Flexomklädningsrum

Vi har två bokningsbara omklädningsrum om man av olika anledningar känner att man vill byta om ifred. Du kan boka upp ett rum i två timmar och boka max en vecka framåt. För bokning, kontakta Äventyrsbadets reception på tfn. 010-35 22 092.

För kännedom: Omklädningsrummen är utrustade med lift, duschstol samt brits.

 

Hänglås till skåp i omklädningsrum!

Äventyrsbadet rekommenderar alla besökare att låsa in sina tillhörigheter i de skåp som finns i omklädningsrummen. I reception finns det möjlighet att köpa hänglås i receptionen, detta för en kostnad av 50kr (ingen uthyrning av hänglås förekommer). För att använda hänglås på skåpen i omklädningsrummet, behöver låset ha en bygel på 3cm.

I omklädningsrummen finns också värdeskåp med plats för ex. telefon, plånbok, glasögon. Receptionen hjälper dig med "pollett" för att kunna nyttja dessa skåp.